Intuïtief coachen


Wellicht zijn alle draken in ons leven

uiteindelijk wel prinsessen

die in angst en beven

er slechts naar haken

ons eenmaal dapper en schoon

te zien ontwaken.

Wellicht is alles wat er aan verschrikking leeft

in diepste wezen wel niets anders

dan iets wat onze liefde nodig heeft

  

-Rainer Maria Rilke-


Intuïtief coachen

Ieder mens is uniek, dus jij ook!

Dat betekent dat de weg die jij bewandelt door het leven ook uniek is. Soms kom je hierin verlangens, belemmeringen of vraagstukken tegen die je nader wilt onderzoeken. 

Ik kan dan met je meelopen op jouw ontwikkelpad, ik kan er voor jou zijn en je richting geven om de wijsheid in jezelf te ontdekken.

Het vertrekpunt hierbij is terugschakelen, stilte en verbinden van hoofd, hart, lichaam en ziel, om je te openen voor de weg naar jouw eigen innerlijke bron. 

Jouw intuïtieve ontwikkeling staat centraal, zodat je vanuit diep ‘weten’ antwoord krijgt op de vraagstukken en verlangens die bij jou actueel zijn, waardoor je nog meer stevigheid, balans en regie in je leven kan ervaren.  

 

Voor wie?

Waar ben je nu en waar wil je graag naartoe? Wat wil je graag veranderd zien in je leven en bij jezelf? Wat wil je graag realiseren?
Je kan bij mij terecht voor grote levensvragen (bijvoorbeeld wie ben ik in essentie of wat is mijn taak op aarde?) tot thema’s als assertiviteit, verliesverwerking, balans en stressreductie. Neem gerust vrijblijvend contact met me op, zodat we samen kunnen bekijken of ik iets voor je kan betekenen. 

Wat gaan we doen?

Tijdens een coachsessie zal ik allereerst een luisterend oor voor je zijn. Ik zorg voor een vellige bedding, zodat jij helemaal mag zijn wie je bent.

Coaching is maatwerk, passend bij jou en het vraagstuk dat je hebt. We kunnen naar buiten gaan en de natuur gebruiken als raadgever in jouw ontwikkeling. We kunnen gerichte oefeningen doen om jouw intuïtie aan te spreken. Ik maak hierbij gebruik van verschillende methodieken, zoals voice dialogue, rationele effectiviteitstraining, transactionele analyse, systemisch werk, visualisaties en creatieve werkvormen. Ook kunnen we oefeningen doen vanuit de mindfulnesstraining (MBCT) en compassietraining (MBCL). Daarnaast hanteer ik technieken vanuit chakraleer, boeddhisme en sjamanisme. Indien nodig krijg je opdrachten of oefeningen mee om thuis mee aan het werk te gaan.

Jij hebt de regie, ik reik je verschillende mogelijkheden aan waaruit je kan kiezen.

Na iedere sessie bepaal jij of je nog een vervolgafspraak wilt maken, een enkele ontmoeting tot een wat uitgebreider coachtraject is dus mogelijk.

Locatie en kosten

Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Hengelo. En wanneer het passender voor jou is, dan kan ik ook bij jou thuiskomen.
Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Een sessie kost 75 euro (incl. Btw).
Wanneer je een laag inkomen hebt, neem ook dan contact met me op, zodat we een ander tarief kunnen overeenkomen.
Mocht je een vergoeding krijgen vanuit je werkgever, dan hanteer ik een andere prijs.

 

Voel je vrij om contact met me op te nemen voor meer informatie of een kennismakingsgesprek, ik ontmoet je graag!